Bestel online uw koffie, olie, wijn, azijn, kruiden in onze webshop; als cadeau of voor u zelf

de delicatessen shop van silhouet & la locanda in Heiloo

Maak een keuze uit het grote assortiment aan koffie, oliën, wijnen etc…  en bestel online uit onze shop. 
Uw bestelling wordt binnen 48 uur geleverd!In Milaan en Parijs kent men het concept van een ‘shop in a shop’ al langer. In Nederland begint het idee langzaam terrein te winnen. Ondernemer Yassine Hanyn heeft een neus voor noviteiten. Op het moment dat hij met zijn compagnon Pieter Duijneveld om de tafel zat om het etablissement Silhouet
& La Locanda vorm te geven, had hij al bedacht dat er ook een ‘shop in a shop’ bij zou komen. Zo gezegd zo gedaan en daar heeft hij veel mensen mee verblijd, want het assortiment koffie, kruidenmelanges, azijnen, oliën en cadeaus is van ongekend niveau.

Sinds een tijdje verkopen we hier ook arganolie. Dat is een geweldig product om te verwerken in gerechten, maar het heeft ook vele andere toepassingsmogelijkheden. We importeren dit ‘vloeibare goud’, zoals men het ook noemt, rechtstreeks vanuit Marokko.

De shop in a shop is vooraan in de winkel gevestigd. Diverse
smakelijke kruidenmelanges die zijn samengesteld door mees-terkok Mohsine Korich, speciale koffiemelanges in verschillende gradaties, diverse olijfoliën, walnotenolie en vele met zorg samengestelde crèmes balsamico, zoals bijvoorbeeld
sinaasappel/kaneel, chocolade en dadel/vijgen. Kortom, héél veel smakelijke musthaves die heerlijk zijn voor thuisgebruik of die u cadeau kunt doen, bijvoorbeeld wanneer u bent uitgenodigd om ergens te komen eten. In de vitrines staan ook exclusieve cadeaus uitgestald, waaronder porselein en glaswerk van het vermaarde merk Chef & Sommelier en exclusieve sieraden van Juweliershuis Ibink.
Bel en reserveer direct!   072 532 53 76

Nieuws & aanbiedingen als 1e ontvangen?

/ ( mm / dd )
Email Format